Varijacije II

I onda ga moljahu – Gospode, pokaži nam pakao! I odvede ih Gospod pod zemlju, duboko, i stadoše gledati i udiviše se vrlo videvši plač i škrgut zuba i najveće muke nepokajanih u paklu. A moljaše pak jedan nepokajan grešnik Isusa – Gospode, ne dozvoli da te ovi naslede kad se vazneseš na nebo, molim te. Upropastiće sve! i pokazivaše prstima svojim punim gnoja na apostole. A apostoli, videvši da na njih pokazuje, uplašiše se u duhu veoma a Petar pridje i reče mu – Gospode, zašto ovaj govori da nama ne ostavljaš nešto, nisam ga lepo čuo? Odgovori mu Isus – Petre, Petre… nabavi slušni aparat!

A sad podjite sa mnom, reče Gospod, da vidite šta je pravi pakao jer ovo što ste videli je dečiji vrtić.

I odvede ih na facebook i ulogovaše se. A na fejsbuku beoše samo strejt pravoslavne strane, svi svima lajkuju sve , nema dijaloga niti različitih mišljenja a o posterima da NI NE govorimo… Ovakvog jednoumlja nema ni u paklu, reče Gospod i sve to u moje ime.

Pogledaj dobro ovaj prizor, reče Gospod Petru… za ove sam, vo vremja ono, umro dajući im slobodu koju oni u svojoj urodjenoj ………. ne razumeju : ) Ovo što gledaš – gledaš poslednji put. I izlogovaše se sa fejsbuka. Tada facebook ostavi ih i andjeli pridjoše i služahu im.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s